Моята е оригинална и е от дясната страна в багажника.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Благодаря на всички!
Там е последното място за което бих се сетил да търся.Завирах се къде ли не,под капака,под таблото,но за багажника не се бях сетил.
Отивам да я търся......
Поздрави!
Comment
-
Здравейте колеги...
От няколко дни като карам по инерция и като натисна спирачка се чува някъкво странно тропане отзад-отдясно(туп-туп-туп)...Все едно съм спукал гума...Но е само когато натисна спирачка...
Имате ли идея какво може да е?!?
Според бащата било лагер о.О
Comment
-
Крива джанта най-вероятно. Ако е лагер на главина също може, ама би трябвало да вие и лагера в движение.
Не съм специалист и моето мнение е по-скоро на лайк. По-компетентните технически могат да хвърлят повече светлина(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Имах същия проблем.
Оказа се въжето на ръчната,беше се откачило от едната скоба дето го държи за носача и при спиране тупкаше и при мен.
Може и крива гума да е,но ако е от нея ще тупка постоянно или при определена скорост.
Comment
-
Първоначално публикувано от ODPleven Покажи съобщениеЛичния лекар на колата каза че диагнозата може да е и отлепена накладка или някакъв луфт на целия заден мост..Утре сутринта сме и записали час...Ще пиша какво е станало...Last edited by ivo_red; d.m.y г., 17:36.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеПринципно може и крив диск да е, ама тва е много малко вероятно, а и не знам 1,4 ТС с дискове ли беше отзад...Като цяло еди оглед ще си каже
Comment
-
Първоначално публикувано от ODPleven Покажи съобщениеС дискове е..(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Както са казали на колегата може да е от някоя накладка,а може и проблема да е по апаратите.Ако са криви дисковете ще тресе педала като натисне спирачката.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
http://prodavalnik.com/ksenon---xeno...nost-i16950669 какво ви е мнението за това?
http://prodavalnik.com/ksenon---xeno...nost-i16950669Last edited by my_power88; d.m.y г., 11:07.Alfa Romeo 146 ti
16V 1997г
Comment
Comment